Affichage des résultats 1 à 4 sur 4

Discussion: Archos 3 Vision Freeze?! Solution Anyone.

  1. #1
    CycloneF
    Invité

    Archos 3 Vision Freeze?! Solution Anyone.

    Hey, I have had my archos 3 for a couple days now yet it froze hours ago. During a video the player randomly froze and is un-responsive since. Power slider does not work, touch screen does not work, it cant be read by usb's and i tried the reset with no luck from anything.

    I looked around the internet with no luck of finding any information either. Shame there is no-support at all, and the docs on archos' website are bugged.

    So I am just going to wait patiently for the battery to die out and see what happens from there. Tho I hardly doubt that'll fix it.





    So anyone have any ideas on a solution or way to regain control? Or am I just going to have to wait for the battery to drain?

    Please respond ASAP!!!

    PS: Yes, I understand this is a french forum and I apologize for posting in English yet I am desperate here. If I wait any longer it'll most likely fry itself from being on too long.

  2. #2
    Archosien expert Avatar de bizuthducha
    Date d'inscription
    décembre 2008
    Messages
    1 434
    Je possède : Creative Zen Vision, Zicplay

    Pouce baissé

    Hi,
    Actually there is a hole on the back of your device where you can push with a paper clip. Normally, it's gonna reboot and ask you to launch the "screen calibration" or a stuff like that. Don't worry, it won't erase your data.
    Now, it's not any more for U dude 'cause I'm gonna translate it in French (it's a french forum)

    Pour résumer, le mec a son écran qui frizze, plus rien ne répond. Une seule soluce: ya un trou au dos de l'appareil et on peut reseter sans effacer les fichiers :)

    This is it XD

    @+

  3. #3
    Archosien confirmé Avatar de zac
    Date d'inscription
    novembre 2007
    Âge
    48
    Messages
    181
    exacte florian, ça m'est arrivé une fois.

  4. #4
    Archosien expert Avatar de bizuthducha
    Date d'inscription
    décembre 2008
    Messages
    1 434
    Je possède : Creative Zen Vision, Zicplay
    Pourquoi ya un "thums down" au-dessus de mon message?

Informations de la discussion

Utilisateur(s) sur cette discussion

Il y a actuellement 1 utilisateur(s) naviguant sur cette discussion. (0 utilisateur(s) et 1 invité(s))

Discussions similaires

  1. Archos 2 ou 3 vision pour mes podcasts
    Par lnqn dans le forum Archos Vision
    Réponses: 3
    Dernier message: 14/11/2009, 15:22:49
  2. Archos Freeze
    Par CrashOverKill dans le forum Gen 7
    Réponses: 20
    Dernier message: 11/10/2009, 16:32:01
  3. Solution pour unlocker le Archos 5 SFR
    Par ilyatout dans le forum Gen 6
    Réponses: 1
    Dernier message: 29/07/2009, 08:44:18
  4. Archos 2 Vision et le clipper
    Par pixxou dans le forum Archos Vision
    Réponses: 2
    Dernier message: 04/07/2009, 17:34:17
  5. TF1 vision
    Par Janitor dans le forum Gen 5
    Réponses: 2
    Dernier message: 01/05/2008, 21:38:42

Règles de messages

  • Vous ne pouvez pas créer de nouvelles discussions
  • Vous ne pouvez pas envoyer des réponses
  • Vous ne pouvez pas envoyer des pièces jointes
  • Vous ne pouvez pas modifier vos messages
  •